Uvjeti korištenja

U daljnjem tekstu navedeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i obrađuju osobni podaci korisnika ove internetske stranice te ostale aktivnosti vezane uz zaštitu i korištenje osobnih podataka. Ukoliko se korisnik ne slaže sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavlja svoje podatke na ovom webu/ovoj internetskoj stranici.

Akvilia Unio d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca/korisnika. Prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima potrebne za komunikaciju (informiranje, promocija) s njima/komunikaciju s njima, njihovo informiranje i promociju proizvoda, te informira kupce o načinu njihova korištenja.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Akvilia Unio d.o.o. neće ni u kojem slučaju dostavljati niti razotkriti osobne podatke korisnika trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Korisnik je suglasan da mu Akvilia Unio d.o.o. pismenim putem, telefonski, elektroničkom poštom ili drugim načinima dostavlja materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Akvilia Unio d.o.o. redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.


Kolačići
Kolačić je informacija spremljena na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice koju ste posjetili. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje budući da spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa) te ih pri ponovnom pokretanju iste iznova aktiviraju. Na taj način informacije su prilagođene Vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja.

Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo.

Za sva dodatna pitanje u vidu uvjeta korištenja i privatnosti podataka, predlažemo da nas kontaktirate preko dostupne kontakt forme ili priloženih kontakt podataka.


akvilia-logo

Zdrav život je najbolja navika!
© 2014. – 2016. Akvilia Unio d.o.o. za trgovinu i usluge
Sjedište: Puževa 11, 10 000 Zagreb
Ured: Remetinečka cesta 7 (zgrada ZIP/INSAKO), 10 000 Zagreb
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital: 33.300,00 kuna – uplaćen u cijelosti
Broj spisa: 080925659
OIB: 26106492309
Žiro račun i banka: HR9223600001102440865, Zagrebačka banka
Član uprave i direktor: Darijan Kosić
Član uprave: Saša Cvetojević
Telefon: +385 (0)1 777 36 56
E-mail: [email protected]